رونوشتی به خدا
گزیدۀ نیمنگاهی به زندگی و اوج بندگی جهادگر دانشجو بخشدار شهید بهزاد همتی. این شهید بزرگوار در سال 1336 در کرمانشاه به دنیا آمد و در کنار برادر بزرگترش بهروز یکی از وزنههای انقلاب در کرمانشاه بودند. او در سال58 در رشته فیزیک دانشگاه رازی پذیرفته شد، اما پس از انقلاب فرهنگی به دیواندره کردستان رفت و برای خدمت به محرومین به عنوان بخشدار دیواندره به ایفای وظایف خویش پرداخت، اما به دست گروهک های ضد انقلاب ربوده شد و پس از تحمل شکنجه، با حلقومی بریده شده به دیدار معبود شتافت .
برشی از کتاب:
پس از تشییعجنازهی باشکوهی که در کرمانشاه برای بهزاد برگزار شد، پدرم بر فراز قبر فرزند شهیدش ایستاد و اعلام کرد: من پنج پسر دیگر دارم که همگی را مانند بهزاد تقدیم امام خمینی و انقلاب اسلامی خواهم کرد و دشمن بداند ما در هیچ شرایطی دست از اسلام عزیز و انقلاب اسلامی و امام بر نخواهیم داشت.
بای ذنب قتلت
نیمنگاهی به زندگی و شرح خاطرات شهید بهزاد همتی؛ این شهید بزرگوار در سال 1336 در کرمانشاه به دنیا آمد و در کنار برادر بزرگترش بهروز، یکی از وزنههای انقلاب در کرمانشاه بودند. او در سال58 در رشته فیزیک دانشگاه رازی پذیرفته شد، اما پس از انقلاب فرهنگی به دیواندره کردستان رفت و برای خدمت به محرومین به عنوان بخشدار دیواندره به ایفای وظایف خویش پرداخت، اما به دست گروهکهای ضد انقلاب ربوده شد و پس از تحمل شکنجه، با حلقومی بریده شده به دیدار معبود شتافت.
دوست و رفیقش شهید سید حمید محمدی نیز که شهردار دیواندره بود، پیش از او توسط همین عناصر ضد انقلاب به شهادت رسید. شهادت این دو عزیز نشان داد که چگونه خون سنی و شیعه برای دفاع از استقلال و جمهوری اسلامی در هم آمیخته شد تا راه نفاق و نفوذ بسته شود.
برشی از کتاب:
همیشه به من میگفت مواظب باش اسیر نشوی، اگر اسیر شوی حتماً تو را آنقدر شکنجه میکنند تا اطلاعات مورد نیازشان را لو بدهی.
حالا جنازهی بهزاد مقابلم قرار گرفته، صورت زیبایش کبود شده و آثار شکنجه گواه حفظ اسرار در سینهی بهزاد است. جنازه را در تابوت چوبی گذاشتیم و به سمت سپاه بردیم. در مسجد جامع شهر هم مراسمی برگزار کردیم و من چنان با احساس سخنرانی کردم که مردم بهشدت تحت تأثیر قرارگرفته بودند. گفتم خادمان شما را شهید کردند و دوستان ما را به اسارت بردند. اشارهام به اسارت صدیق خالدیان و عطا شیخ اسماعیلی بود که همان روز واقعه در محل حضور یافته و اسیر شده بودند.
بیماری کودکان
برای این که درییابید چه وقت بیماری و یا اشکالی در سلامت کودکتان به وجود آمده، باید بدانید کالبدشناسی (بدن شناسی) و رشد کودک سالم به چه نحوی است. در این کتاب، مسائل مورد نیاز درباره علائم بیماریهای کودکان و همچنین راهکارهایی برای رفع آن در چهارده بخش مختلف، ارائه شده است که نویسنده در مقدمه به مزاج شناسی و تعریف مزاج و عنصر و مواد غذایی سرد و گرم پرداخته و در بحث بیماری علائم توضیح داده شده و در آخر برای آنها درمان به شیوه طب سنتی و اسلامی آورده شده است.
برشی از کتاب:
ما چهار مزاج پایه داریم که کودک از بدو تولد یا قبل از تولد با آن متولد میشود. این مزاج پایه از وراثت، نوع تغذیه مادر، محل زندگی مادر، رفتارهای حین بارداری (استرسها، خندهها و گریهها) و عوامل دیگر نشئت میگیرد، البته کودکان یک گرمی و تری در وجودشان نهفته است تا موتور محرکه رشد را فعال نگه دارد.
57 ریشتر
زلزلهای به قدرت 45 ریشتر ایران را لرزاند، به طوری که پس لرزههایش تا آن طرف مرزها هم رسیده و غرب و شرق عالم را تکان داده؛ این زلزله چیزی نیست جز همان انقلاب اسلامی سال 1357 که با نام خمینی کبیر شناخته شد و هنوز هم تمام معادلات دنیای مادی را به هم ریخته است. به قول هنری کسینجر، وزیر خارجه سابق آمریکا « آیت الله خمینی، غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرد، تصمیمات او آنچنان رعدآسا بود که مجال هر نوع تفکر و برنامهریزی را از سیاستمداران و نظریهپردازان سیاسی میگرفت، او با معیارهای دیگری غیر از معیارهای شناخته شده در دنیا سخن میگفت و عمل میکرد، گویی از جایی دیگر الهام میگرفت…» این اعترافاتِ مغز متفکر دولت آمریکا و دهها مطلب خوندانی و جالب دیگر مانند آن درباره بزرگترین زلزله قرن را در کتاب «57 ریشتر» بخوانید؛ اما این بار نه از جنسِ تحلیلهای عمیق و خستهکننده رایج، بلکه در قالب خاطراتی دسته اول از لحظات پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، و اثرات شگفتانگیز آن در سراسر جهان، از زبان شخصیتهای مختلف خارجی؛ روایتی متفاوت و متناسب با ذائقه و حالوهوای این روزهای ما که شاید همان گمشده جامعه ایرانی و کلید امید نسل جوان ما باشد تا هویت و جایگاه خود را در دنیای امروز به یاد بیاورند.
برشی از کتاب:
حاج سعید قاسمی از فرماندهان دوران جنگ از مشاهدات خود در جنگ بوسنی میگوید؛ صدوچهل هزار نفر در شهر محاصره شده بودند و زندگی میکردند. از یک مسیر صعب العبور، با یک مصیبتی رفتیم آنجا، پنج تا جلیقه ضدگلوله داشتند، گفتند: «شما ایرانی هستید، ما خیلی عشق و ارادت به شما داریم. این سهچهار تا جلیقه را شما بپوشید طوریتان نشود».
پیام سردار قاسم سلیمانی به مناسبت شهادت محسن حججی نجف آبادی
بسم الله الرحمن الرحیم
🔵پس از شکست های پی در پی گروه های تکفیری-وهابی وابسته به استکبار جهانی در برابر رزمندگان سلام در جبهه های مختلف، گروه ترویستی داعش مرتکبی جنایتی فجیع و غیرانسانی شد در هیچ قاعده و قانون اسلامی و حتی انسانی نمی گنجد.
🇮🇷مردم دلاور و امت حزب الله خصوصا خانواده شهید محسن حججی مطمئن باشند که فرزندان دلیر شما انتقام این اقدام ددمنشانه را با تصمیمی قاطعانه که همانا ریشه کن کردن شجره خبیثه وهابیت و تروریسم از جهان اسلام است خواهند گرفت.
😔این نوع جنایت ها که تاکنون هزاران مورد آن به همین شکل در عراق و سوریه بر ضد امت مسلمان اعم از شیعه و سنی به وقوع پیوسته تنها نتیجه ای که در برخواهد داشت اتحاد و آگاهی بیشتر عالم اسلامی نسبت به هویت و خباثت این خوارج زمان است و ما را در پاک کردن سرزمین اسلامی از لوث وجود آنان مصمم تر و قدرتمندتر خواهد نمود.
🔴به حلقوم بریده این شهید عزیز راه اباعبدالله (ع) سوگند یاد می کنیم که از تعقیب این شجره ملعونه و نابودی این غده خطرناک برآمده در پیکر جهان اسلام تا آخرین نفرشان از پای نخواهیم نشست.
ما از ابتدا مصمم و به دور از تردید در این راه گام برداشتیم اما ارتکاب این جنایت ها عزم و اراده ما را جزم تر و جدی تر نمود تا جای جای اراضی اسلامی را از وجود بی وجود پلیدشان تطهیر نماییم.
🌹اینجانب به پدر، مادر، همسر و فرزند مقاوم این شهید بزرگوار که فرزندشان مانند سالار شهیدان امام حسین(ع) و با همان شیوه ظالمانه به شهادت رسید تبریک عرض می کنم زیرا نام خانواده شهید پرورتان با خاندان سید و سرور شهیدان همنام و قرین گردید و شهید شما و ما سند افتخار ایران اسلامی و سپاه ولایت است.
ایران اسلامی در راه آزادی و شریعت و برای نجات دین مبین اسلام چنین قربانیان ارزشمندی را تقدیم می کند و از خدای سبحان عاجزانه طلب می کنیم که حسن عاقبت با مرگی همچون شهید محسن حججی عزیز برای مقرر فرماید.
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛آقای سید عباس صالحی شهادت محسن حججی؛ فعال حوزه کتاب و نشر را تسلیت گفت.
متن پیام معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این شرح است:
اهالی فرهنگ را به دغدغه مندی برای اصلاح و حرکت در مسیر آرامش جامعه می شناسند که زنده یاد محسن حججی یکی از آن ها بود.
وی بنا بر احساس وظیفه ای که داشت در حوزه کتاب و ترویج کتابخوانی تلاش های مستمر و موثری کرد و بنا بر همان احساس وظیفه به مقابله با نیروهای تکفیری داعش پرداخت.
شهادت این جوان فرهیخته را به خانواده ایشان و فعالان حوزه کتاب تسلیت گفته و برای آن مرحوم از درگاه ایزد منان مغفرت مسئلت می کنم.
مراسم گرامیداشت شهید مدافع حرم محسن حججی که پس از دو روز اسارت، به دست تروریستهای تکفیری در سوریه به شهادت رسید رور یکشنبه برگزار خواهد شد.
🔸مراسم گرامیداشت شهید محسن حججی روز یکشنبه ٢٢ مردادماه ٩٦ از ساعت ٩:٣٠ لغایت ١١:٣٠ در مسجد جامع شهرستان نجفآباد توسط لشکر ٨ نجف اشرف، خانواده شهید و بنیاد شهید نجفآباد برگزار خواهد شد.
در پی شهادت مظلومانهی مبلّغ مدافع حرم شهید محسن حججی، حجتالاسلاموالمسلمین دکتر سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور، با صدور پیامی شهادت جانسوز این شهید عزیز را تسلیت گفت.
◾️ مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضی نَحبَهُ وَمِنهُم مَن ینتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا.
▪️ شهادت مظلومانه و جانسوز مبلّغ عزیز فرهنگ دینی و مدافع رشید حرم، شهید محسن حججی، به دست تروریستهای پلید، احساسات میلیاردها تن از مسلمانان و آزادگان جهان را جریحهدار کرد و داغ ننگ و بیآبرویی دیگری بر پیشانی تکفیریهای شکستخورده و مزدور نشاند. شهید محسن حججی همچون مولا و سرور خود حضرت سیدالشهدا علیهالسلام با حلقی خونین به پیشگاه محبوب حاضر شد و جایی که شهادت هنر مردان خداست چه هنری از این نابتر که شیعهای به شیوهی شهادت مولایش به دیدار محبوب نایل آید.
▪️ شهادت این جوان دلیر و رشید، که از فعالان عرصهی تبلیغ و از نیروهای پاک و بااخلاص سازمان تبلیغات اسلامی در خطّهی دینمدار و شهیدپرور نجفآباد بود، حکایت رشادت و مظلومیت مبلّغان جانبرکفی است که در طول تاریخ هر جا نیاز بوده از بذل جان نیز در راه اسلام و قرآن و عترت دریغ نکردهاند، و با افتادن بیرق مبارزه و جهاد از دست هر مبلّغ و مبارز رشیدی پرچم او بر دستان دیگر مبلّغان و مجاهدان نستوه این سرزمین به اهتزاز درآمده است.
▪️ اینجانب با عرض تسلیت به محضر حضرت ولیعصر(عج)، مقام معظم رهبری، و ملت شریف ایران، ضمن محکومیت شدید این عمل ننگین و رذیلانه، که به دست جنایتکار مستکبران و ایادی تکفیری آنها به وقوع پیوست، برای این شهد سعید فوز عظیم و برای خانوادهی معظّم آن بزرگوار اجر جزیل و صبر جمیل مسئلت مینمایم.
سیدمهدی خاموشی
بیانیه امام جمعه نجف آباد، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و در خصوص شهادت مدافع حرم حضرت زینب (س) شهید محسن حججی
بسم رب الشهداء و الصدیقین
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا﴿۲۳﴾
شهادت هنر مردان خدا است امام خمینی (ره).
شهادت ثمره ی باورهای عمیقی است که آدمی را از خاک تا به افلاک و از دلبستگی های حقیر به اوج عزت و کمال می رساند.
شهادت ثمره ی مجاهدت های خالصانه و درس معرفت وفاداری و از خود گذشتن در راه اهداف الهی است. که قافله سالارش سید الشهدا (ع) و یاران باوفای اویند. و شهید مهاجر دیار ما محسن شاگرد این مولای بی همتا و این مکتب رهایی بخش است و چه نیکو در پیروی از سید و سالار شهیدان در جهت اعتلای مکتبش عاشقانه و بی ادعا عزیزترین گوهر هستی خویش را تقدیم نمود و با شهادت غریبانه و مظلومانه اش چهره ننگین فاسقان عالم را بر ملا و حقانیت راه مقاومت را ثابت نمود. شهد شهادت گوارای وجودش و در اعلی علیین در جوار رحمت حضرت حق جایگاهش و حشرش با حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و بزرگ مدافع حرم اهل بیت حضرت ابوالفضل العباس (ع) روزیش باد.
اینجانبان شهات مجاهد بصیر عاشق فهیم محسن حججی را به پیشگاه حضرت ولی عصر ارواحنا فداه، و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) خانواده مکرم و دوستان و همرزمان و تمامی مردم ایران اسلامی و اهالی متدین و شهیدپرور نجف آباد تبریک و تسلیت می گوییم و بدین مناسبت روز یکشنبه 22 مرداد را در شهرستان نجف آباد عزای عمومی اعلام و از اقشار مختلف مردم دعوت می نماییم با شرکت در مراسم گرامیداشت مقام بلند این شهید مهاجر از ساعت 9:30 تا 11:30 صبح یکشنبه در مسجد جامع نجف آباد عهد و پیمان خود را با آرمان و اهداف شهیدان مقاوم مدافع حرم اهل البیت علیهم السلام تجدید نمایند.
مصطفی حسناتی
امام جمعه شهر نجف آباد
پیشگام معرفی کتاب در نماز جمعه؛ محسن حججی فعال عرصه کتاب، به دست تروریستهای تکفیری به شهادت رسید.
محسن حججی از جهادگران و اعضاء فعال موسسه شهید کاظمی پس از 2 روز اسارت، به دست تروریستهای تکفیری در سوریه به شهادت رسید.
این جهادگر فرهنگی در ترویج و تبلیغ کتاب بسیار فعال بود و در اردوهای سازندگی جهادی علاوه بر فعالیت عمرانی، در حوزه فرهنگی نیز دست به اقدامات جهادی میزد.
همچنین شهید حججی در مدارس به تبلیغ کتاب میپرداخت و از زمره پیشگامان معرفی کتاب در نماز جمعه بود. او در نجفآباد استان اصفهان به معرفی و تبلیغ کتاب میپرداخت.
این جوان 25 ساله در دومین اعزام خود به سوریه در مرز عراق با این کشور به دست داعش در منطقهای به نام تنفت به شهادت رسید. از این فعال فرهنگی فرزندی تقریبا دو ساله باقی مانده است.
کتاب «ملاصالح»؛ فراز و نشیب های زندگی یک انقلابی
بعضی کتاب ها هستند که حتی افرادی که خیلی اهل مطالعه نیستند را میخکوب می کنند و با قصه ای که دارند و درگیری ای که برای مخاطب به وجود می آورند خواندنشان را تبدیل به یک تجربه شیرین برای خواننده می کنند.
کتاب «ملاصالح» از این دست کتاب هاست. اثری که زندگی پر فراز و نشیب ملا صالح قاری را از پیش از انقلاب تا جنگ و اسارت و چند سال کوتاهی پس از آن را روایت می کند و اگر چه برخی از موضوعات مطرح شده در این کتاب تکراری هستند اما گره خوردن زندگی عجیب ملاصالح به آن ها روایتی از این اتفاقات را بیان می کند که شما انگار تازه آن ها را می شنوید.
البته اساساً خواندن کتابی که شخصیت اصلی اش تجربه زندان رفتن در رژیم پهلوی، حزب بعث و جمهوری اسلامی را دارد و رفیق تیمسار عزاوی مشاور عالی صدام و علی فلاحیان وزیر اسبق اطلاعات است و همچنین در کنار فراز و نشیب های مختلف در زندگی حتی در حادثه ی دو سال پیش منا هم حضور داشته به خودی خود می تواند جذاب باشد و تبدیل به یکی از گزینه های اصلی برای یک مطالعه ی لذت بخش شود.
زندگی «ملاصالح» سرشار از عبرت های مهم از دل تاریخ و برای نسل امروز است. کسانی که می خواهند مبارزان انقلابی را بشناسند و کسانی که می خواهند جا پای آن ها بگذارند حتماً باید این کتاب را مطالعه کنند چرا که کسی مثل ملاصالح بدون شک الگوی یک مبارز مخلص و همیشه پا به رکاب محسوب می شود.
از نکات عجیب زندگی وی این است که در سال های اولیه ی انقلاب که او یکی از انقلابیون شاخص بوده نشستن پشت میز و گرفتن مناصب مختلف او را وسوسه نکرده و در کوران حوادث جنگ مسئولیت مأموریت برون مرزی و رساندن سلاح به مخالفان صدام در عراق را به عهده می گیرد. یا حتی پیش از آن در حالی که این امکان را داشته تا به رده های بالایی در جمهوری اسلامی برسد اما مجری بخش عربی رادیو آبادان می شود و این تکلیف را به کار دیگر ترجیح می دهد.
در کنار این مدل زندگی خانواده ی «ملاصالح» نیز جالب توجه است. اگر چه بدون شک وی به دلیل سابقه ی مبارزاتی می تواسنت بعد از انقلاب از امکانات و خدمات دولتی برای آسایش خانواده اش بهره مند شود اما ترجیح داد تا اهل و عیال اش به مانند سایر خانواده های آبادانی در شهرک جنگ زدگان در اراک زندگی کنند. تصمیمی که هزینه ی سنگینی هم برای ملا صالح دارد و «مجاهد» اولین فرزندش به دلیل مشکلات و کمبود امکانات جنگ زدگان فوت می کند.
شاید بتوان به نوعی ملاصالح را «عزتشاهی» خوزستان نامید. مبارزی که حتی پس از بازگشت از اسارت به جرم جاسوسی دستگیر می شود و با حکم «علی فلاحیان» مشروط تا بازگشت اسرا و شهادت دادن له یا علیه اش آزاد می شود و پس از بازگشت «سید علی اکبر ابوترابی» است که بی گناهی او ثابت می شود.
خواندن این کتاب تجربه ی یک مطالعه ی شیرین را به کامتان خواهد نشاند و علاوه بر آن موتورتان برای خواندن کتاب های دیگر گرم می شود. برای اینکه یک سوی دیگر بخشی از قصه ی کتاب «ملاصالح» را هم ببینید با کتاب «آن بیست و سه نفر» این مسیر را ادامه دهید چرا که مترجم ملاقات مشهور آن ها با صدام حسین همین ملاصالح قاری بوده و اتفاقاً همان یکی از دلایلی می شود که به او اتهام جاسوسی و همکاری با بعثی ها علیه ایران را بچسبانند.